Login/Registracija

HIT FOTKA Dobrila podržala užičkog SUPERMENA: „To je čudo od čoveka“

Užičanin Milovan Milutinović i dalje ruši sve predrasude i dokazuje da su godine samo broj! Nedavno je proslavio 72. rođendan, a čak ni ulazak u osmu deceniju nije ga sprečio da nastavi da i dalje trenira svakodnevno i da svojom snagom obara rekorde.

Legendarnog Supermena i dalje pamte po Ginisovom rekordu kada je u Londonu pretrčao 100 metara za 25,19 sekundi, noseći na leđima 50 kilograma, ali i po tome što je peške iz Užica stigao do Londona, na Olimpijske igre. Među svojim sugrađanima je omiljeni lik, jer pored snage, često ume i da zapeva, ali da kao taksista pomogne ljudima u nevolji. Zato je rešio da se oduži svojim Užičanima i koncertom im se zahvali za svu podršku koju su mu tokom ovih godina pružali.

Upoznajte Supermena iz Užica: U detinjstvu je spavao sa ovcama, u 69.godini upisao fakultet i peške stigao do Londona (VIDEO)

Želja mu je, kako kaže, da peške ode za Mosku, na Paradu i da uhvati Putina za ruku, pa je koncertom u Hali Sportova proslavio i svoj rođendan, ali i odlazak u Rusiju. Na put, tvrdi, kreće 15. februara, a velika želja bila mu je da ga isprati pobednica šoua „Nikad nije kasno“, 92- godišnja Dobrila Ivanovska Čabrić, koja je specijalno zbog njega iz Dojrana došla u Užice. 

Pred okupljenim ljudima pojavio se u pravom kostimu Supermena, po kom i nosi nadimak, a svoje sugrađane, osim pesmom, zabavio je i hodajući na rukama. Užičanima je priredio veče za pamćenje, a tome je svakako, pored Dobrile,  dopirneo i ansambal veterana koju su Halu sportova digli na noge. 

„Drago mi je što sam bila glavni gost kod Supermena. On je, stvarno, čudo od čoveka, ali i duša! Baš se potrudio da me ugosti, da mi pokaže Užice i okolinu“, rekla je Dobrila i dodala da je očarana prirodom zlatiborskog okruga, kao i da je odmah primetila sličnost između Dojrana i Zlatibora, a to je čist i svež vazduh. 

Gostroprimstvom je oduševljena, a zatečena je kako su Užičani reagovali na njenu pojavu.

„Prijatno sam iznenađena kako su me dočakali i koliko sam popularna u Užicu. Svi su me prepoznali na ulici, tražili da se slikamo. Nisam očekivala ni da će na koncertu svi pevati sa mnom uglas. Inače sam na koncertu kod Supermena pevala sevdalinke i romanse, a publika je horski,od početka do kraja pevala sa mnom“, izjavila je Dobrila i dodala da se nada da će se uskoro vratiti na Užice i Zlatibor, jer joj se mnogo svidelo.

„Mogla bih leti da živim na Dojranu, a zimi na Zlatiboru. Supermen se našalio i rekao da će mi kupiti apartman“, dodala je Dobi. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić