Login/Registracija

Haris Džinović prvi put zapevao u Trebinju, EMOCIJE koje je izazvao dugo će se PAMTITI (VIDEO)

Trebinje je od 20. do 23. avgusta  domaćin prvog festivala narodne muzike koji simbolično nosi naziv „Najlepši grad, najlepša pesma“, a prvi festivalski dan počeo je koncertom Harisa Džinovića koji će Hercegovci dugo pamtiti.

Legendarni pevač je po prvi put pevao u ovom gradu, što je sinoć imalo posebnu čar. Njegov izlazak na scenu ispraćen je ovacijama oduševljene publike, a ni sam pevač nije krio radost zbog neverovatnog dočeka u Trebinju i reakcijama nekoliko hiljada okupljenih ljudi. 

Koliko je publika željno čekala njegov koncert svedoči to što su svaku njegovu pesmu horski ispratili, a pevač im se odužio koncertom prožetim neverovatnim emocijama i najvećim hitovima.

U publici se našao i veliki broj poznatih ličnosti, kao i nekadašnjih učesnika šoua „Nikad nije kasno“ i „Zvezda Granda“ koji su pevačev koncert ispratili sa ogromnim oduševljenjem.

Delić atmisfere sa Harisovog koncerta u Trebinju možete da vidite u videu ispod. 

……

Nakon sinoćnjeg Harisovog koncerta, publika će večeras uživati u hitovima Željka Samardžića, kao i 40 izvođača koji će pevati najveće narodne pesme u pratnji orkestra Aleksandra Sofronijevića. Među pevačima biće i nekadašnji učesnici šoua „Nikad nije kasno“ i „Zvezda Granda“.

Foto: T. Bogavac,
Autor: I. Ankić