Hari Mata Hari ODUŠEVLJEN frizerom: Ostavi se makaza, pevaš kao Džordž Majkl (FOTO)

U drugom krugu predstavio se Davor Ivanković koji je po zanimanju fizer, a koji nije pevao 20 godina ali je u prvom krugu raspametio svojim nastupom OVDE. Hari Varešanović je odmah pohvalio interpretaciju njegove pesme, a Davor je na to rekao kako on više ni ne mora da peva jer mu se ispunila želja da se fotografišu zajedno. Onda je ipak odlučio da se predstavi pesmom „Loše vino“ Zdravka Čolića. 

Tonči posle njegovog nastupa i dalje nije mogao da veruje da se Davor ne bavi profesionalno pevanjem kao i da je ovo odlična prilika za to. 

e67c3e11e2a5b5f702bc95ba7c48787fa7eb4c21

„Na tebe se samo može bit ljubomoran i ništa više. To je takva boja glasa da nije gugla bio bi daleko najbolji na ovim prostorima. Ostavi se ti makaza i uhvati se mikrofona jer pevaš kao Džordž Majkl“, poručio je Varešanović. 

„Ti zaista možeš da razmišljaš o tome da postaneš profesionalni pevač“, rekao je Mare. U podršci Davoru bili su sin i ćerka kao i prijatelj Miljan Davidović koji svira sa njim u bendu. Davoru se na sceni pridružio njegov sin Ognjen koji ide u osnovnu školu i zajedno su otpevali pesmu „Digni ruku“ od Galije. 

3dbffa39c9f27cb6ab2ed6329ba66f9cca2296e3

„Davore nadam se da ovu emisiju nećeš iskoristiti samo da bi popularizovao svoj frizerski salon, već da ćeš se ozbiljno prihvatiti ove priče. Želim ti puno sreće da nađeš dobre saradnike. S obzirom da imaš tako talentovanu decu nema razloga da se brineš“, rekao je Tonči. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić