Login/Registracija

Halid Muslimović napisao AUTOBIOGRAFSKU KNJIGU, pa progovorio o POVLAČENJU SA ESTRADE (VIDEO)

Pevač Halid Muslimović već dugi niz godina je na etradnoj sceni i može se pohvaliti zavidnom karijerom sa puno hitova i brojnom publikom koja ga obožava.

Međutim, mnoge je iznenadio kada je rekao da želi da se povuče sa scene i posveti mirnijem načinu života, ali pre toga sebi je postavio brojne ciljeve koje želi da ostvari.


– Mnogo godina sam na estradi, mnogo je stvari iza mene, mnogo koncerata… Ja sam to hteo odavno da uradim, ali uvek me nešto poremeti, ove ratne godine u Bosni, pa sam imao nameru prošle godine da uradim seriju koncerata, da izdam svoju biografsku knjigu, možda uradim spot sa sažetim hitovima, ali nisam uradio ništa od toga, ova korona mi je skroz pobrkala to – kaže pevač.

Njegova autobiografska knjiga pod nazivojm „Mene je učilo vreme“ trebalo bi uskoro da ugleda svetlost dana, a po svemu sudeći biće vrlo interesantna.

–  Ja sam malo drugačiji od svojih kolega, imam bogat život i poslovni i muzički i van svega toga, tako da biće tu dosta toga da se ubaci,. čak i ako ne stane u jednu priču stavićemo „Mene je učilo vreme 1“ i „Mene je učilo vreme 2“ – orkrio je pevač za Grand online.


Njegova pesma „Nevjesta“ doživela je neverovatnu popularnost i postala nezaobilazan hit na svim veseljima, a za nastanak ove numere pevač kaže da je on zaslužan i da je od samog početka znao da će ona biti pun pogodak.

– Ja sam dobio neke dve pesme da snimim, meni se u stvari ni jedna pesma nije dopala, ali sam od te dve pesme i uz svoj autorski filing te dve pesme spojio i ispala je ta jedna pesma koja je postala hit. Znao sam da će postati hit, jer je namenska i lepršava pesma, znao sam sto posto da će proći – tvrdi pevač.


Nije neobično i da tokom jednog slavlja više puta za veče otpeva istu pesmu, jer publika tako traži, ali pevač priznaje da ne voli to da radi, iako uvek ispuni želju svojim obožavaocima.

– Desi se, jer jedna pesma uvek bude vodeća, a ja baš nisam pristalica toga, ne volim da ponavljam pesme – ispričao nam je pevač.

Ceo intervju sa Halidom Muslimovićem pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Eli,
Autor: D. Bukovčić