Login/Registracija

Grupa LEGENDE slavi 35 godina postojanja, stiže i IZNENAĐENJE: „Biće zaista emotivno“, tvrdi frontmen

Čuvena grupa „Legende“ ove godine slavi 35 godina postojanja, a povodom toga obradovali su poštovaoce svoje muzike najavom koncerta koji će se održati 7. aprila u Kombank Dvorani. 

– Neki ljudi slave jubilej samo kad je okrugli broj, a mi smo eto, nakon pandemije, kada nam je muzika svima nedostajala, rešili da baš 35 godina postojanja grupe proslavimo sa našom publikom. Ono što mogu da najavim jeste da će bimo prirediti jedan vremeplov kroz karijeru grupe „Legende“ – kaže frontmen Zoran Dašić Daša, ne skivajući da su se i sami uželeli tradicionalnih koncerata, koji su čak 60 puta održali u centru „Sava“. 

Kako se ovaj prostor trenutno renovira, koncert će prvi put održati u Kombank Dvorani, a Daša ne krije uzbuđenje uoči muzičkog spektakla koji pripremaju. 

– Publika je navikla od nas na tracionalan zvuk, na emociju, ljubav i ostajemo dosledni tome. Ono što mogu da najavim jeste da ćemo imati i jednog specijalnog gosta, i samo ću vas zaintrigirati i reći da će se naša duetska pesma sa Merimom Njegomir po prvi put čuti uživo upravo na našem koncertu. Ne bih želeo da otkrivam detalje, ali sam siguran da će taj 7. april u Kombank dvorani biti zaista emotivan  – rekao je Daša za Grand Online. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić