Login/Registracija

„Govorili su da mi Žika POVLAĐUJE“ Lenče Kukić otkrila sa čime se susretala tokom takmičenja

Miljenica čitavog regiona i nekadašnja pobednica šou „Nikad nije kasno“ Lenče Kukić osvojila je publiku svojim glasom, šarmom i pozitivnom energijom kojom zrači. Budući da su ona i njen suprug bili deo takmičenja priznaje da je za taj period vezuju najlepše emocije.

– Dok sam bila deo takmičenja doživela sam mnogo srećnih trenutaka. Samo kada se prisetim kako sam se ja spremala za emisiju, dok sam birala pesmu za nastup, sve sam to radila sa mnogo pozitivne nergije. Ta godina kada sam pobedila mnogo mi je bila srećna zbog toga- iskrena je bila Lenče.

Ipak, sa Grandove scene odnela je mnogo anegdota kojih će se uvek rado sećati, a jednu koja joj posebno izmamin osmeh odlučila je da otkrije tokom emisije „Grand Magazin“.

Sećam se pita mene Sofra koju pesmu ću da pevam i ja mu kažem „Ne idi od mene zlato moje“ i odmah smo se sve dogovorili. Međutim, dolazim ja na snimanje, orkestar spreman kad gleda mene Sofra, gledam ja njega i kažem mu „Ne idi od mene zlato moje“ i on u šoku, zaboravio skroz koju pesmu ja treba da snimam i počeo da se vrti prema orkestru i kaže im „Vi to sigurno znate“. Znaš kakva je situacija bila, svi se gledaju ćute i odmahuju glavom. I šta ćemo sad? Kad kaže Sofra „Dajte odmah da spremamo ali Lenče mor prvo da snima da ne zaboravimo pesmu“. Ono što je najbitnije je da je taj dan sve ispalo ekstra i sad ta pesma ima milion pregleda na Jutjubu, ali bilo je sve to mnogo smešno- prisetila se  bivša veteranka.

Priznaje da odabir pesme za takmičenje nije bio ni malo lak, a Lenče se u samom odabiru numera za svoje predstavljanje uvek vodila srcem, što smatra da joj je donelo uspeh.

– Radila sam kako osećam, birala sam pesme koje pevam iz duše a publika to prepoznaje. Naravno u tome mi je pomagao i moj muž što mi je mnogo značilo tada. Sećam se kada sam pevala „Katarino mome“, to je bila pesma koju maltene pevam dvadeset godina, a niko je nije čuo. Kaže meni Sofra „Kako si Lenče našla baš ovu pesmu?Tebi ovaj Žika dozvoljava da radiš šta hoćeš“- ispričala je pevačica kroz smeh.

Podsetimo, nakon dve godine od pobede  Lenče je promovisala svoj prvenac pod nazivom „Biser“ koja je već na prvo slušanje osvojila mnoga srca, a pevačica ne krije sreću što je dobila pregršt pozitivnh komentara, kako od publike, tako i od kolega.

– Prezadovoljna sam prvim singlom za „Grand produkciju“. Jednostavno to je pesma koja nosi posebne vibracije i mada je balada, nosi srećnu poruku punu ljubavi. To je moj božićni i novogodišnji poklon za sve ljude koji me prate sve ove godine – izjavila je Lenče koja je zbog pandemije korona virusa neko vreme odlagala premijeru svog singla.

POGLEDAJTE I

Snežana Đurišić DOBILA NASLEDNICU: Lenče Kukić oduševila „Biserom“ (VIDEO)

Poznati pevački par jedva PREŽIVEO: „Bilo je strašno, još uvek se oporavljamo“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović