Login/Registracija

GORELA SCENA: Takmičar se POMIRIO sa bratom nakon mnogo godina, usledio GROMOGLASAN aplauz

Amer Čengić poznatiji kao Čenga, publiku je još tokom prvog predstavljanja u emisiji „Nikad nije kasno“ kupio svojom neverovatnom energijom koju poseduje.

Na njegov temperament niko ne može da ostane ravnodušan, te je i ovoga puta zasenio žiri.

– Ljudi, ja moram da kažem nešto. Ne mogu da verujem da se on ne bavi profesionalno muzikom. Ti si meni oličenje jedne zvezde, ali majke mi. Strašno- iznenađena je bila Andreana kada je ugledala Čengu, dok je Žika dodao da je zaista svetska faca.

Ovaj roker u duši za večerašnji nastup odabrao je pesmu „Stipu Gatibo“ i napravio do sad neviđeni šou. Usledio je vrisak i gromoglasni aplauz, kako publike tako i žirija.

– Bravo, bravo! Oduvao si!- vikala je Andrijana, dok se Danica Krstić, večerašnja članica žirija nadovezala.

– Vau! Izgoreće studio! Ja ne znam kako nisu svi kablovi i svetla izgoreli i pregoreli od ovolike energije- fascinirana je bila Danica.

Sa nogu je oborio i Mareta, koji je simpatičnom kamiondžiji iz Amerike poručio da se lati mikrofona i samo peva, ali na jedan zanimljiv način.

– Stipu lanvo ševi. Tebra i mosa vajpe- rekao je Milošević na šatrovačkom, što u prevodu znači da pusti volan i samo peva.

Nakon prethodnog pojavljivanja u „Nikad nije kasno“ takmičaru su se desile predivne stvari. Naime, sa rođenim bratom je nekoliko godina bio u svađi, a nedavno se, baš nakon emisije pomirio sa njim, što je Žika Jakšić otkrio.

Nakon vrtloga lepih emocija, takmičar je u revijalnom delu zapevao sa Andreanom Čekić numeru „Baraba“ i još jednom potvrdio da mu je mesto na sceni.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović