Goca Tržan otkrila šta radi kada je NERASPOLOŽENA: „Kada se pogledam u ogledalo shvatim samo jedno“

Nema žene koja ne uživa u kupovini te ni pevačica Goca Tržan ne krije da slobodno vreme voli da provede u šoping centru. Pevačice uvek žele da itgledaju svetski pa vrlo često mnogo pažnje pridaju detaljima kada je u pitanju garderoba.

09bb4c72b17b3125ba8af6a42041dc5cded970d7

Iako ne prati trendove po svaku cenu, Gordana uživa u eksperimentisanju i fantaziranju, ali kako otkriva muža nikada ne vodi sa sobom.

– Nisam slepi sledbenik bilo čega u životu, a naročito mode. Dobro sam svesna svog tela i toga koje su mi mane, pa tako i biram garderobu. Naravno da se razlikuje garderoba koju ću nositi u dnevnoj emisiji, na velikoj sceni ili kad vodim dete u park. Ranije sam se češće odlučivala za crne komade garderobe, a u poslednje vreme unela sam  druge boje u svoj garderober. Crni komadi su mi nekako izgledali najotmenije, ali već neko vreme kupujem raznolike boje, što življe to bolje, jer me osvežavaju i ulepšavaju mi dan- otkrila je pevačica.

72bc4425dab83a230890572bcaeee3d790fde861

Međutim i kod nje odevne kombinacije vrlo često zavise od raspoloženja, te kao većina žena želi da izgleda najbolje kada je najmanje srećna.

– Vrlo često se “namunjim“ kad sam najneraspoloženija, i obratno! Zar nije lepo kad se onako grozno raspoložene pogledate u ogledalo i shvatite da će bar nešto tog dana biti kako treba. Smatra da scena dozvoljava eksperimentisanje sa izgledom, dok za svaki dan nosim ono što je udobno, pa se moja garderoba koju možemo videti na sceni i te kako razlikuje od onoga što nosim privatno. Jednostavno mislim da je stvar lepog vaspitanja praviti tu razliku. Scena je mesto gde možeš da eksperimentišeš, da fantaziraš i tu treba dati sebi i svojim stilistima oduška. Privatno nosim ono što je udobno- istakla je Gordana svojevremeno za Grand.

4e4c0d4e6c930cd7e270de201551cc5832154d71

Posebno uživa u detaljima, za koje smatra da i najjednostavniju kombinaciju mogu učiniti primamljivom. Dakle, proverna kombinacija kako Goca kaže su dobre farmerke, svilena bluza i naravno štikle! Ipak ne daje mnogo novca na garderobu jer smatra da postoje mnogo bitnije stvari u koje treba ulagati.

– Volim dobar sat da imam i neke lepe minđuše. Posle ovoliko godina u ovom poslu i stotine bačenih i poklonjenih stvari, shvatila sam da nemam luksuz da se lečim šopingom, bolje da uštedim taj novac za školovanje svog deteta- bila je skromna Tržanka.

e885718d8c49a35db24b7cc2041e2d80aaf93493

Najbolje društvo u šopingu za jednu ženu je još jedna žena, a u njenom slučaju to je najčešće upravo njena stilistkinja Sanja Zdravković. Nebrojeno puta desilo joj se da kupi nešto što kasnije obuče svega jedanput ili čak nikada. Ipak, nikada ne može da odoli kada vidi neobične pantalone, krzno i dobre cipele, ali verovali ili ne postoji i nešto što nikada ne bi obukla.

– Nikada ne bih obukla plitke farmerke i kratku majicu koja pokazuje stomak- istakla je Goca.

POGLEDAJTE I

Goca Tržan JEDNIM POTEZOM POTKAČILA BIVŠEG pa održala LEKCIJU: „Kroz tu igru odmah vidiš da li VARA i LAŽE“

Goca Tržan o odnosu sa ćerkom u pubertetu: „ZA TO ĆU MORATI DA zadužim nekog drugog“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/N.Pantelić