Gledali ste peti deo “Rokija“, a Mare kaže- Daće Bog da bude i šesti! (FOTO)

Čovek kog često upoređuju sa pokojnim Šabanom Šaulićem, Rufat Selim Roki, tri godine se prijavljivao za šou “Nikad nije kasno“, da bi se snovi konačno ostvarili večeras, kada je nastupio na velikoj sceni i to ni manje ni više nego za polufinale!

Roki ima 60 godina i dolazi iz Skoplja, a bilo je teško po ko zna koji put, preći granicu- Zbog korona virusa, i tog testa je bilo komplikovano- rekao je pevač, koji inače dolazi iz mesta Šutka nadomak makedonske prestonice, odakle poreklo vuče veliki broj pevača.

-Kako je sad u Makedoniji, kako te gledaju, nakon pojavljivanja ovde- pitao ga je Žika, a Roki je dogovorio- Zahvaljujući tebi, potpuno drugačije.

b6a2c39478bba8d26453585cdd49158970610590

Rokijeva retrospektiva pesama odisala je Šabanom- Bogami, odgledali smo sve delove Rokija, evo sad peti deo a daće Bog i šesti, Ponosni smo na tebe i tvoje nastupe- rekao je Mare.

“Uvenuće narcis beli“ bila je polufinalna pesma kojom se Roki predstavio, i još jednom pokazao da ne odstupa od svog žanra- Roki, dosledno sve od početka do kraja, vidim da i orkestar voli da svira kad ti pevaš, to im je posebna poslastica- izjavio je predsednik Mare.

-Ne znam šta da dodam, topao osmeh i sevdah u duši i srcu- kaže Ivana.

Aco Pejović koji obožava Šabana, bio je oduševljen- Sjajno si ovo doneo.

POGLEDAJTE I:

Rufat Selim se rasplakao pred kamerama zbog Šabana Šaulića (VIDEO)

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac