„Gde ti sviraš, majke ti?“ Takmičar nije prepoznao Milana Đurđevića, nastao šok u emisiji (VIDEO)

Druga polufinalna emisija najemotivnijeg šou-programa na „Nikad nije kasno“ emitovaće se ovog vikenda u izmenjenom terminu, pa će gledaoci širom regiona emisiju moći da prate u subotu od 21 sat.

Kako smo do sada navikli od naših veterana i u narednoj emisiji biće puno smeha, a ovog puta jedan takmičar nije prepoznao člana žirija Milana Đurđevića, dok je ta situacija namejala sve do suza.

MILAN NEVERNE BEBE NNK SNIMANJE 07062024 FOTO MUNJA ok 2

Takmičar nije prepoznao Milana Đurđevića, nastao šok u emisiji

-Imam jednog drugara iz Tuzle, koji živi u Vankuveru i peva tamo, Ivan Tasovac, ne znam da li ga znaš? – upitao je Milan takmičara Srđana Stefanovića Srleta, a onda je dobio neverovatan odgovor.

-Kako da ga ne znam, on mi je radio svirke. Platena je jedna kutija šibica, jarane moj.

MILAN NEVERNE BEBE NNK SNIMANJE 07062024 FOTO MUNJA ok 3

Nakon ove situacije, dogodila se još jedna koja je namsejala sve do suza. Naime, iako je Srđan već dugo razgovarao sa Milanom, nije znao da je on član sastava „Neverne bebe“, pa je muzičara javno upitao gde svira.

-A gde ti sviraš, majke ti? Vidim poznat si mi – kazao je Srđan, a Milan mu je odmah odgovorio.

-Pratim Džejlu, a inače imam neki manji asambl – odgovorio je muzičar.

IMG 8544

U žiriju će pored Milana Đurđevića sedeti mlada pevačica Džejla Ramović i premijer Saša Milošević Mare. Emisiju pratite u izmenjenom terminu u subotu od 21 sat.

BONUS VIDEO – Nikad nije kasno promo emisija 39

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Grand,
Autor: A.Milinković