Login/Registracija

Francuskinja OČARALA žiri, Mare je vratio u REALNOST: “Sa ovom muzikom biste bolje prošli TAMO“

Direktno iz Francuske na veliku scenu sletela je Nathalie Prijović (47) koja je od malih nogu znala da će se baviti nekom vrstom umetnosti. Zanimanja koja je vrtela u svojoj glavi kretala su se od pisanja, režiranja pa sve do muzike, koja je izgleda i pobedila.

Iako dolazi iz mešovitog braka, od oca Srbina i majke Francuskinje, u duši se ipak oseća kao Francuskinja s obzirom da je odgajana i rođena tamo, i da su joj sve usađene vrednosti vezane za zapadnu kulturu i način života.

Pre oko 18 godina, vratila se u domovinu i ostavarila kao majka troje dece, kada je shvatila da u ovim krajevima nije lako biti pevačica.

– Da sam ostala u Francuskoj i bila pevačica mislim da bi bilo malo drugačije nego ovde, ali dobro. Znam da ne priliči majci da ide noću da peva, ali je se trudim da sve svoje roditeljske dužnosti prema deci obavim– iskreno je priznala takmičarka.

Ipak, na pitanje članice žirija Milice Todorović da li joj se više sviđa u Srbiji ili Francuskoj, takmičarka je odgovorila:

– Teško je pitanje, ali je ljubav prema domovini jaka. Naravno da je najlepše tamo gde ti je porodica. Ja smatram ovo ogromnim bogatstvom.

I mada su mnogi pomislili da će Prijovićka otpevati pesmu na francuskom ili srpskom, ona se ipak opredelila za numeru na engleskom “You oughta know“, kojom je podigla sve na noge.

Uz ritam ove sjajne numere đuskali su kako publika tako i članovi žirija, Milica i glumac Milan Bosiljčić, koji su je na kraju nastupa pozdravili ovacijama i aplauzima.

– Bravo Natali! Ti si rođena za ovakvu vrstu muzike i za scenu– poručila je Milica.

– Tako je na početku pričala tiho, a kada je zapeala vau! Kakva transformcija, fantastična si, nisam ovo očekivao- dodao je Milan.

Ni Mare nije ostao imun na njenu interpretaciju pa je pohvalio i složio se sa njenom konstatcijom sa početka.

– Sa ovim repertoarom biste sigurno bolje prošli u inostranstvu, jer se tamo mnogo više ceni, kod nas je to s vremena na vreme, ali ovakav nastup samo pospešuje da i kod nas ova vrsta muzike dobije više na značaju, pogotovo kad je neko ovako dobro izvede– zaključio je predsednik žirija pa dodao:

– Ali ima mnogo ljudi u Srbiji koji ovo slušaju, samo što pop muzika slabo bude prezentovana u glavnim medijima.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac