Login/Registracija

Finale tek što se završilo, a NOVE OBAVEZE zovu! „Čeka me naporan, ali sladak posao“, kaže Jakšić

Nakon magičnog finala šestog serijala „Nikad nije kasno“, idejni tvorac ovog talent šoua Žika Jakšić istakao je da je prezadovoljan ishodom takmičenja u kom je, po prvi put u istoriji popularnog šoua, za trostruku pobednicu proglašena Bojana Barjakterević

– Dešava se da se u jednom trenutku usaglasi glas publike iz celog regiona sa glasom žirija i mislim da je zasluženo – rekao je Žika i dodao da osim pobednice i sve drugoplasirane očekuje pesma od „Grand produkcije“ 

Prezadovoljan rejtingom sezone koja ostaje iza njega, a koja je oborila sve rekorde, Jakšić za narednu obećava da će biti još zanimljivija. U prilog tome svedoči i interesovanje talentovanih veterana koje svoje prijave za učešće šalju na adresu www.nikadnijekasno.tv.

– Do sad sam izbrojao oko 800 -900 prijava, mislim da će do sredine avgusta biti 1.000, kao i svake godine – ističe on i da nakon odmora čeka ga lep posao – selekcija novih kandidata.

To je jedan malo naporan, ali sladak posao. Već od 1. avgusta počinjem da radim, sladak je to posao, sedim i na velikom tv-u gledam buduće kandidate, čitam njihove biografije i radujem se novoj sezoni – rekao je Jakšić za „Grand news“. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić