Login/Registracija

EMOTIVNO: Takmičaraka posvetila pesmu pokojnom ocu, a Žika Jakšić dobio posebnu pohvalu (FOTO)

U trećem krugu „Nikad nije kasno“ u duelu su učestvovale Snežana Pavlović iz Stare Pazove i Dragana Gorunović iz Pančeva. U podršci drugoj dami bio je ozbiljan muzički oficir Dragan Aleksandrić koji je iskomponovao preko 1000 pesama za sve pevače narodne muzike. 

„Dragana radi sa mnom već dugo godina. Žiko ti si sa ovom emisijom usrećio mnogo ljudi i ako budeš dovoljno mudar da deci i unucima ostaviš ovu emsiju. Ova emisija treba da nadživi i naše unuke“, poručio je Dragan Žiki. 

Takmičarki Dragani Gorunović je u međuvremenu preminuo otac i ona je rekla da svoj nastup posvećuje njemu u znak sećanja na podrškun koju joj je pružao. Onase predstavila pesmom „Samo njega sanjam“. 

„Vi izaberete pesmu gde ste vi apsolutni gazda na terenu i to je to. Svaka čast“, rekao je Matić. 

„Verujem da ste pevali pod većim pritiskom nego obično i čestitam vam na hrabrosti i načinu na koji šaljete poruku. Bili ste divni večeras. Čestitam“, rekla je Nevena. 

„Mislim da treba da poslušaš svog profesora Aleksandrića koji je večeras ovde da iskoristiš ovu priliku i da tek treba da nas oduševljavaš“, rekao je Mare. 

Usledio je nastup Snežane Pavlović koja se predstavila numerom „Ostala je pesma moja“ Vide Pavlović. Nakon izvođenja Snežana nije bila zadovoljna i priznala je da je pogrešila. 

„Odlika dobrih pevača je da su samokritični. Ja ne vidim ništa loše u tome da ne budu zadovoljni posle nastupa jer ja nikad nisam zadovoljna. To su neke stvari koje čujemo samo mi ili samo vi u ovom trenutku. Bili ste divni“, rekla je Nevena. 

„Izbor pesme najbolji moguć, interpretacija još bolja“, rekao je Matić. Usledilo je glasanje u kome je odlučeno da se direktno u četvrti krug plasirala Dragana Gorunović.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić