Login/Registracija

EMOTIVNO Nakon svih loših stvari u životu zapevao Šabanov hit i poslao najlepšu poruku

„Svaki posao je težak, ali ja najbolje znam da pevam“, ovom rečenicom se prvi put predstavio Zoran Mičić iz Niša koji je radio kao avio mehaničar, vozač, magacioner i majstor za PVC i ALU stolariju. Ipak, muzika je pobedila, pa je nakon 15 godina od samoubistva brata konačno smogao snage da se pojavi u šouu „Nikad nije kasno“ koji mu je i promenio život.

„Promenilo se mnogo toga, preko reda kupim cigare“, našalio se takmičar, pa pozdravio sve u studiju. 

7291905f226a406f9beaa089d531fdf59356f2ae

Zoran se u četvrtom krugu predstavio pesmom „Verujem u ljubav“ Šabana Šaulića kojom je pozdravio svoju bolesnu majku i svojoj deci poručio da ih voli. 

„Videlo se i osetilo da je bilo jako emotivno. Samo tako nastavite i daleko ćete da dogurate“, poručio je oduševljeno Amar Gile, dok je Milica Pavlović kratko dodala: „Milovali ste mi dušu“.

Saša Milošević Mare konstatovao je da je Zoki ima sreće što uvek kad nastupa u takmičenju, u žiriju uvek sedi neko sa Juga. 

„Tebi zaista verujem dok pevaš i znam da ćeš u tvom kraju ubuduće biti pozvan na svako veselje. Veruj mi, biće tako“, dodao je Mare.

U revijalnom delu Zoki je sa Mirom Mirković izveo pesmu „Brat i sestra“, a kompletna postava „Zvezda Granda“, na čelu sa Žikom dala mu je podršku pridruživši mu se na sceni. 

081d326c93f5c58096775223fbf2b0dc2625feab

POGLEDAJTE I

Ostao jak uprkos TRAGEDIJI, ali bije bitku sa povratkom na muzičku scenu! Sa suzama u očima poručio: „Ponovo sam se rodio“

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić