EMOCIJE, MUZIKA I LJUBAV: Jedan nastup je posebno oduševio publiku i žiri, a oni čekaju vaš glas! (VIDEO)

Još jedna spektakularna emisija „Nikad nije kasno“ je izazvala lavine emocija i pozitivne energije kod milionskog auditorijuma koji je pratio sinoćnu, šestu po redu emisiju osme sezone.

ZIRI NNK SNIMANJE 29092022 FOTO LUKA 1

Kao i uvek sjajan voditeljski tandem Dragana Katić i Žika Jakšić su pozdravili stučni žiri i naše veterane, a kako je emisija odmicala, tako je atmosfera u studiju dostizala vrhunac.

U ulozi stručnog žirija se po prvi put našla pevačica Leontina Vukomanović koja nije krila sreću zbog žiriranja veteranima, a drugu sudijsku stolicu je zauzezo pevač Dženan Lončarević koji je na početku emisije digao sve na noge pesmom. Premijer Saša Milošević Mare je kao i do sada bio na visini zadatka u kometarima i ocenama veterana.

IMG 9977

Kandidat iz Zagreba je probio led maestralnom interpretacijom pesme Ljube Aličica, a odmah za njim je sve u studiju i kraj malih ekrana raznežio pčelar iz Kragujevca koji je premijerno otpevao pesmu koju je posvetio ženi. Dragana je podigla atmosferu do usijanja izvođenjem čuvenog hita Lepe Brene „Sanjam“.

Takmičar iz Makedonije je maestralno nastavio niz sjajnih nastupa, a pripadnik Ministarstva odbrane je zasenio sve pesmom obzirom da je prvu put nastupao na velikoj sceni. Kao šlag na tortu bio je poslednji nastup sigurno najspecifičnije kandidatkinje Draginje, čija je neverovatna životna priča rasplakala mnoge.

TAKMICARI NNK SNIMANJE 29092022 FOTO LUKA 1

Žiri je i ove subote bio na teškom zadatku da odluči ko ide u drugi krug takmičenja, a ko će biti na Facebook glasanju.

PROSLI NNK SNIMANJE 29092022 FOTO LUKA 1

 Alen Bešlija, Pavle Vitanov i Draginja Jovanović-Linda su dobili najveće ocene žirija, pa su se direktno plasirali u naredni krug takmičenja, dok je publika u studiju izglasala Stevana Lazarevića i poslala ga nastavak takmičenja.

Manje sreće ove subote su imali Dragana Vujinović i Željko Grbić, za njih možete glasati (OVDE) a glasanje traje do ponedeljka u ponoć.

Ako ste propustili emisiju, možete je pogledati na linku u nastavku teksta:

Foto: Z.K.Munja/Elena/Luka,
Autor: A. Milinković