Login/Registracija

EKSPLOZIJA NA SCENI: Vatrene takmičarke HIPNOTISALE žiri, Žiki Jakšiću zastao dah

Retko se u šouu “Nikad nije kanso” desi da svi u studiju ostanu bez teksta, a to se upravo dogodilo večeras kada su se na sceni pojavile dve atraktivne takmičarke Gordana Vukelić i Ljiljana Zulić.

Gazi šestu deceniju, važi za najatraktivniju takmičarku „Nikad nije kasno“, a evo zašto misli da je TRI u JEDNOJ (VIDEO)


Na pojavu ove dve takmičarke Žiki Jakšiću zastao je dah. Naime, nakon njihovog izlaska na scenu, Dragana Katić obratila se Jakšiču kako bi predstavio njihovu podršku, ali autor popularnog takmičenja nije mogao da se sabere.

„Čekaj malo da uzmem vazduh. Kad su se ove dve devojke pojavile na sceni, ja sam se uzbudio, a uzbudilo se i moje odeljenje. Svi su uzbuđeni jer očekuju ovaj duel“, izjavio je Jakšić, a potom je uputio komplimente takmičarkama.


„Prelepe ste, prolepšale ste se, a to je znak da ova emisija podmlađuje“, dodao je Žika.


Prva takmičarka predstavila se pesmom „Hoću da me voliš i kad mladost prođe“ od Vesne Zmijanac, dok je druga odabrala numeru „Ja te pjesmom zovem“ od Hanke Paldum.

Nakon sjajnog duela, žiri je prokomentarisao Gordanin i Ljiljanin nastup.

„Gordana, ti si rođena za scenu, samo mi nije jasno šta si čekala do sad“, prokomentarisala je Jelena Kostov, do je Mile dodao da je Gordana bila odlična i puna energije.


„Ti si zmaj, ti si nas hipnotisala“, reka je Jelena drugoj takmičarki, a potom je pohvalila njen izgled.

Ipak na kraju duela žiri je morao da presudi i odluči ko od njih ide u četvrti krug, a nakon glasanja, odlučili su da to bude Gordana.

Da li mislite da su one najatraktivnije takmičarke šoua veterana?

NE PROPUSTITE I

Takmičarka šoua veterana otkriva da li pevačica mora da bude atraktivna kako bi privukla pažnju i da li su silikoni na estradi MUST HAVE (VIDEO)

Seksi Slovenka se oduzela kada je upoznala svog idola, a ono što joj je Ceca rekla pamtiće ceo život (VIDEO)

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić