Login/Registracija

Džaja Amadeus na mukama: „Glupo je da ih osuđujem, imaju godina kao moji roditelji“ (VIDEO)

Iako je više decenija prisutan na muzičkoj sceni, Bojan Tasić Džaja frontmen grupe „Amadeus bend“, ove nedelje će se po prvi put naći u ulozi žirija i to u šouu „Nikad nije kasno“. 

U razgovoru za Grand Online otkrio je kako se oseća, budući da će ocenjivati iskusnije od sebe, ali i da li je spreman za novi korak u svojoj karijeri. 


– Osećam se kao kod svoje kuće, s obzirom da znam kakav je Žika domaćin. Gledao sam nebrojano mnogo epizoda do sad i svaka mu čast na tome što daje šansu ljudima koji su propustili svoju priliku. Drago mi je da je dosta njih posle takmičenja napravilo svoju karijeru – istakao je Džaja na početku razgovora i dodao da mu ova nova uloga uopšte nije laka, iako ima višedecenijsko muzičko iskustvo. 

– Ovde ima ljudi koji su godina mog oca i majke i malo je glupo da ja njih ocenjujem, osuđujem i komentarišem njihovo pevanje, ali mi u svakom slučaju i prija i godi jer mi je drago da sam deo ove muzičke priče – rekao je pevač. 


Večeras će mu društvo u žiriju praviti voditeljka Sanja Kužet, pa nismo mogli da ga ne upitamo kako gleda na to što se u „Zvezdama Granda“ danas sve češće pevaju pesme njegov benda. 

– To pokazuje da radimo pravu stvar. Mi i kad pravimo pesmu, mi se vodimo mišlju, tj idejom da se to pulici svidi. Ne pokušavamo da se dodvoravamo publici, ali pratimo trendove i uvek smo u okviru našeg zvuka i svirke. Ali ako se pesma peva u „Zvezdama Granda“ i drugim talent šou programima, to pokazuje da pesma vredi i da smo na prvom putu – zaključio je Džaja čiji intervju možete da pogledate u videu. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/T.Bogavac