Login/Registracija

„DUŠAN ME NE ZANIMA“ Tanja Savić pokazala kako uživa sa sinovima, pa pomenula i bivšeg muža

Pevačica Tanja Savić nakon što je rešila da ostavi muža Dušana Jovančevića vodi miran život u rodnom Smederevu, gde je okružena najmilijima. 

Nakon nekoliko meseci borbe sa bivšrim suprugom i advokatima, pevačici su deca vraćena  iz Australije te sada svaki slobodan trenutak provodi uživajući sa naslednicima koji su joj neizmerno nedostajali.


Tanju su sa dečacima i javnosti nepoznatim muškarcem, u jednom tržnom centru u Smederevu, uslikali domaći mediji dok je naslednicima kupovala sve što je potrebno za početak školske godine.

Pevačica je bila u opuštenom izdanju, bez trunke šminke, sva u roze, dok je na glavi imala kačket. Ona je bila vidno raspoložena i nije skidala osmeh sa lica, te je i ćaskala i sa prodavcima u radnjama, prenosi izvor.


Da je sve ružno ostavila iza sebe potvrđuje njen osmeh koji ne skida sa lica gde god da se pojavi, a jedini fokus pored karijere su njeni mezimci od kojih se ne odvaja.

– Uživam sa svojom decom i to mi je jedino bitno. Dušan me ne zanima – rekla je nedavno.

Podsetimo, Tanjin bivši suprug Dušan Jovančević se nedavno oglasio i tvrdio da sa decom ima prijateljski odnos, te da ih voli toliko da bi bio spreman čak ponovo da ih otme.

– Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih sve za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke – šokirao je izjavom.

BONUS VIDEO


Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković