Login/Registracija

DUPLA RADOST: Takmičarka se pojavila TRUDNA, Žika napravio PRESEDAN kao nikada do sad

Najveće iznenađenje večeras u emisiji dogodilo se kada je takmičarka Alexandra Kežić izašla na scenu sa trudničkim stomakom pa se odmah obratila svima.

– Večeras bih pozdravila moju ćerku Miu koja me prvi put gleda ovde, a sve ostalo vidite i sami– našalila se Alex na konto svoje trudnoće, pa dodala:

– Nikad veću tremu nisam imala!

Mareta je odmah zanimalo kako se učesnica oseća i da li joj nešto trenutno smeta.

– Pa ne, samo to što sam imala u glavi neku haljinu koja sma htela da obučem ali nisam mogla da je obučem- nasmejano je rekla ona.

– I ja često imam takve situacije ali se vidim na ekranu pa kažem “okej“. Ipak ja ovde sedim i nešto pričam, pa nije važno da li ja neki sako mogu da zakopčam ili ne– šaljivo je rekao Mare.

Iz ljubavi prema Lepoj Breni, koja joj je bila uzor, i filmu “Hajde da se volimo“, za prvu pesmu odabrala je “Sanjam“.

– Večeras pevamo u duetu– našalio se Žika kada je takmičarka rekla da je u sedmom mesecu trudnoće, te je voditelj proračunao da će se ona poroditi do finala.

Međutim, na pitanje kog je pola beba, Aleksandra nije želela da odgovori ali je predsednik žirija samouvereno rekao da je sigurno dečak.

Nakon što je otpevala pesmu Lepe Brene, na red su došli i komentari.

Mislim da si bila fenomenalna jer je imala dobru podršku ovog drugog glasa. Želim ti da budeš uvek tako nasmejana i da tako dobro pevaš- sa oduševljenjem je rekla Tamara.

– Blistaš! Sve ti dobro stoji, veruj mi- dodao je Željko Vasić koji se koji minut kasnije pridružio Aleksandri na sceni kada su otpevali pesmu “Lozinka za raj“ koju Željko u originalu izvodi sa Ninom Badrić.

– Ti ćeš da se porodiš bre u maju već? Mnogo je ovde obaveza, naredni krugovi, moraš da dolaziš iz Austrije, sve je to napor. Sad ću ja da ti kažem, prošla si ovaj krug! Nećeš biti na glasanju i siguran sam da radim dobru stvar. Ipak je takmičenje dobar put, tako da si prošla treći krug, a kad se porodiš pa sledeće godine kad mi prođemo treći krug, onda ti dođeš u četvrti ovde sa bebicom i nastaviš da se takmičiš. Je l’ može?- pitao je Žika dok je Aleksandra oberučke prihvatila predlog.

– Može! Hvala puno- rekla je Aleksandra koja će se ostvariti u ulozi majke po drugi put i to u 43-oj godini života.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac