Login/Registracija

Dragana Mirković o druženju sa Brenom: “Samo ona i Vesna nisu bile ljubomorne na mene“

Dragana Mirković jedna je od retkih pevačica sa naše scene koja se može pohvaliti da ima mnogo iskrenih prijatelja na estradi.

Već decenijama svojom najboljom prijateljicom smatra koleginicu Lepu Brenu ali se zbog brojnih obaveza i različitom mestu prebivališta retko viđaju.

Ipak, kako prošlo tako i ovo leto uspele su da provedu zajedno, pa su se zajednički dani u Monte Karlu pretvorili u pravu feštu- Posle dužeg vremena imale smo dosta vremena da pričamo zajedno o svemu, da se družimo i uživamo. Prisećale smo se mnogih emotivnih trenutaka u našim životima. Naročito vremena kada je postala mama a ja bila slobodna devojka pa sam stalno bila sa njom- ispričala je Dragana za Grand news.

Sve što su mogle da dožive, od lepih do ružnih trenutaka, doživele su zajedno, a ono što je najvažnije je da se nikada nisu gledale kao konkurenciju- Ja kada sam se pojavila na sceni Brena i Vesna Zmijanac su bile najpopularnije. Ni jedna ni druga nisu bile ljubomorne, i zašto bi bile, već me prihvatile. Evo pitajte Vesnu kako me je hvalila i govorila da ću lom da napravim sa karijerom.

POGLEDAJTE I:

„PLAKALA SAM ZBOG NJE“: Bugarska zvezda se izvinila Dragani Mirković, a onda je učinila nesvakidašnji GEST

Milica Jokić zapevala na koncertu Dragane Mirković i ovom pesmom oduševila folk zvezdu! (VIDEO)

Autor: T. Bogavac