Dragana Katić posle snimanja emisije povukla neočekivani potez, svi iznenađeni (FOTO)

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 29032023 FOTO MUNJA 40 ok

Nakon snimanja prve emisije nove sezone muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ voditeljka Dragana Katić odlučila je da napravi vikend izlet i uputi se u drugu državu.

Dragana je na opšte iznenađenje najavila da putuje, postavivši sliku na svom Instagram storiju uz jasan opis.

dragana

-Baj, baj – napisala je Dragana.

Nešto kasnije njeni pratioci su saznali i gde se nalazi, kada je objavila fotografiju šumovitog predela u okolini Nikšića.

Snapinsta.app 376275203 320762347164285 2105296694928943934 n 1242

Mnogi su bili iznenađeni ovim potezom popularne voditeljke, ali su svi sigurni kako će se ubrto vratiti jer nas vrlo brzo očekuje snimanje i sledeće epizode šoua „Nikad nije kasno“ koji ona vodi.

Ova emisija čija je deveta sezona počela da se snima pre neki dan izuzetno je značajna za Draganu, o čemu je ona nedavno pričala.

DRAGANA KATIC NNK FINALE 22 23 FOTO MUNJA 17 ok

– Nova sreća, nova radost, novi početak. Saznanje da još uvek radiš, traješ, da još uvek radiš adrenalinski posao. Jedva čekam da upoznam nove takmičare, Ivke je radio profile, ali ja ne volim da ih upoznajem pre snimanja, volim da ih upoznam na sceni i steknem prvi utisak i negde posle prvog kruga mogu i da naslutim ko će biti u finalu– otkrila je Dragana koja je i prošle godine predvidela koji kandidati će biti miljenici auditorijuma.

DRAGANA KATIC OK FOTO MUNJA 102

– Jesam, negde sam imala osećaj između dva, tri takmičara koji su se visoko kotirali i koji su osvojili srca žirija i publike i tu sam nepogrešiva. Već znam ko će da šarmira publiku, a kada neko dobro peva, znate šta uhu prija šta je dobro,a šta ne– objasnila je voditeljka.

BONUS VIDEO: Dragana Katić otkrila detalje nove sezone:“Prepoznajem finaliste“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić