Login/Registracija

Dragana Katić pokazala KAKO UŽIVA, a kada se u ELITNOM RESTORANU ZAORILA SRPSKA PESMA NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA ČUJE (FOTO)

Počela je sezona odmora, a iako je tradicionalno letovala u Crnoj Gori, Dragana Katić, ove godine odlučila se za čari Turske u kojoj trenutno boravi.

Umesto jednog dugog putovanja, lepa voditeljka se odlučila da ove godine ode na više destinacija na po nedelju do deset dana i tako udovolji sebi.

Dragana je sinoć posetila jedan od turskih najpoznatijih restorana u kome je uživala u njihovim specijalitetima od mesa, a iako je planirala da prekoči dezert nije mogla da odoli baklavi koju serviraju na specifičan način.

Ipak, najupečatljiviji momenat bio je kada se u elitnom restoranu zaorila pesma Zdravka Čolića „Produži dalje“, što je voditeljka podelila na svom Instagramu.

– Ja sam već nekoliko puta bila u Turskoj i stvarno odmaram jer volim ovakav način odmora. Slagala bih kada bih rekla da mi Herceg Novi ne nedostaje, ali tu je ceo avgust, taman da obiđem njega i još neke destinacije– otkrila je za portal Grand Online.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / Instagram,
Autor: S. Čumić