Login/Registracija

Dragana Katić podelila DRAGU USPOMENU: „Sada je jasno na koga je NASLEDILA LEPOTU“, tvrde fanovi (FOTO)

Dragana Katić važi za jedno od najlepših TV lica čija lepota ostavlja sve bez daha, a mnogi tvrde da joj godine ne mogu ništa te da voditeljka izgleda sve bolje.

Nakon što je podelila predivnu uspomenu sa majkom svima je postalo jasno na koga je nasledila neverovatnu lepotu i mladolikost.

Dragana je podelila fotografiju na kojoj je majka drži u naručju i time raznežila sve pratioce.

Inače Dragana je odrasla kao jedinica u skromnoj porodici u kojoj su vladale ljubav i harmonija, a s obzirom na toko je bila mezimče roditelja, voditeljka ne krije da je mama bila stroga, dok je kako to obično biva, otac bio popustljiviji prema svojoj mezimici.

– Odrasla sam u tadašnjoj skladnoj socijalističkoj porodici, ništa posebno i drugačije od druge dece u to vreme. Bilo je puno ljubavi, poštovanja, a u mom slučaju i razmaženosti, bila i tatina i mamina ljubimica. Ceo njihov svet bio je usmeren ka meni. Mama je umela da bude veoma stroga, a tata beskrajno popustljiv prema svojoj ćerki- otkrila je nedavno voditeljka.

Podsetimo, pre nekoliko dana pevačica je iznenadila brojne fanove fotografijom bez šminke i još jednom potvrdila da ne važi slučajno za jednu od najlepših prirodnih žena.

POGLEDAJTE I

Dragana Katić pokazala KAKO UŽIVA, a kada se u ELITNOM RESTORANU ZAORILA SRPSKA PESMA NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA ČUJE (FOTO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović