Login/Registracija

Dragana Katić nakon 24 godine sebi ispunila veliku želju: „Popoviću, na mesto!“ (VIDEO)

Iskrene emocije su simbol muzičkog šoua „Nikad nije kasno“, ali čini se da prvi dan u godini sa sobom nosi neku posebnu čar. Talentovani veterani svojim predivnim vokalima dirnuli su srca svih članova žirija, ali posebno srce jedine dame koja se našla u žirijskoj stolici, Jasne Gospić.

-Ovo je jako lepo, toliko ste me dirnuli! – oduševljena je bila Jasna jednim od takmičara.

-Baš mi je drago ako sam uspeo da vas dirnem u srce, potrudio sam se baš. Od srca srcu- poručio je veteran nakon čega su usledile ovacije i gromoglasan aplauz, a posebno od strane Žike Jakšića.

-Ja ne sumnjam da ćete se opet oženiti!- našalio se Isak sa veteranom i pohvalio ga na račun glasa, ali i neverovatnog šarma koji poseduje.

U tom tonu se veče i nastavilo, te su usledile predivne pesme, đuskanje i osmeh koji niko u studiju nije skidao sa lica.

Navikli ste da je Žika Jakšić uvek glavni za mnogo smeha, ali verovali ili ne ovoga puta Dragana Katić je bila ta koja je dovela sve do suza.

-Ovo želim da kažem već dvadeset i četiri godine, Popoviću na mesto- poručila je Dragana kroz smeh momku iz orkestra.

-A još si više želela da te posluša (smeh), nikad nije kasno što bi Žile rekao- dobacio je Mare nakon čega je usledio pravi smehotres.

Nakon ovoga što ste pročitali možete biti sigurni da će ovo zaista biti posebna emisija, a šta vas još očekuje 1. janura od 21 čas, saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović