Login/Registracija

Dragana Katić ima jaku poruku: „To je od neprocenljive vrednosti“

Voditeljka popularnog muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ Dragana Katić važi za veoma lepu ženu, pravu damu i surovog profesionalca, a sada je preko društvenih mreža imala jaku poruku za svoje pratioce.

Neretko se događa da voditeljka sa višedecenijskom karijerom publiku ostavi bez daha svedenim, elegantnim modnim kombinacijama, ali i harizom i osmehom po kome je prepoznatljiva.

Dragana već decenijama krasi javnu scenu, a karijeru je započela na Radio televiziji Beograd, da bi kasnije j postala jedno od zaštitnih lica Granda produkcije kojoj je verna već godinama.

Trenutno je svake nedelje gledamo u emsiji „Nikad Nije kasno“, kao i “ A sad malo mi“ koju vodi zajedno sa Vesnom Milanović, a poznato je i da je veliki profesionalac kada je reč o njenom poslu, te gotovo nikada nije bila na bolovanju.

Svoju karijeru je gradila zahvaljujući velikom trudu i radu, a ne na skandalima, a sada je preko Instagram profila poslala je snažnu porku za sve poštovaoce njenog rada:

Divan je osećaj kada legneš noću u krevet i lako zaspiš, jer nema tamnih utvara da te progone zbog zlih dela. Čista savest je od neprocenjive vrednosti – poručila je voditeljka.

Podsetimo, iako Dragana privatni život nikada nije eksponirala u javnosti, ne krije da je najviše ponosna na svoju decu blizance Bojana i Bobana koji su joj životni oslonac i velika podrška, a u intervjuu za Novu.rs Dragana se dotakla i svog emotivnog života koji uspešno godinama čuva samo za sebe, pa je priznala da sve deli sa decom i da od njih ništa ne krije.

-Ne, nisam zbog njih, to je bila samo moja odluka. Ja sam tu javno, smatram da ljudu sve što znaju o meni, to je dovoljno. Moje veze nisu toliko bitne, bar mislim da nisu bitne ljudima, a moja deca su apsolutno upoznata sa mojim životom – otkrila je popularna voditeljka emisije „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk