Login/Registracija

“Dosta je bilo džiu – džica pesama!” Aidin voz još uvek nije otišao, a nastupom u NIKAD NIJE KASNO pokazala gde joj je mesto

„Kad počnem da pevam, sve prestaje“, počela je svoju priču Aida Tuzlančić (50) iz Beča. Ova takmičarka ispričala je da se već 20 godina ne bavi muzikom, već da radi u Železnici Austrije, a dolaskom u „Nikad nije kasno“ uspela je da ostvari svoj san i konačno se vrati svojoj prvoj ljubavi.

„Imate divan glas. Ovo malo što sam video u Vašem profilu mi je dovoljno da Vam kažem da bi trebalo da Vi budete na mom mestu, a ja u Železnici“, konstatovao je Kiki Lesandrić, dodavši da, ipak, njen zadnji voz nije otišao jer je dobila šansu u takmičenju veterana. 


U drugom krugu Aida se predstavila pesmom „Don’t cry for Louie“ kojom je pokupila simpatije stručnog žirija. 

„Vi ste savršeni.  Tako dobro pevate da je greota je što se ne bavite pevanjem, jer bi bili velika zvezda“, smatra Jelena Kostov, a slično mišljenje deli i Kiki Lesandrić. On je istakao da je oduševljen Aidinim glasom,dok je Mare dodao da je napravila odličan izbor pesme i da se zahvaljujući njoj pop muzika vraća na velika vrata. 

„Što kaže Žika, dosta je bilo džiju – džica pesama“, rekao je Mare, a na to se nadovezao Jakšić koji je istakao da dobra muzika uvek pronađe svoj put.


U revijalnom delu Aidi je pomogla rođena sestra sa kojom je otpevala pesmu „Zvijezda tera meseca“. OD ČISTAČIĆE DO PEVAČICE Evo kako je Aida Tuzlančić postala MODERNA PEPELJUGA (VIDEO)

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić