Login/Registracija

Dočekala svoje ČUDO! Maja predstavila PRVENAC, publika ujedinjena: “Hvala Bogu na ovakvoj pesmi“ (VIDEO)

Finalistkinja pete sezone takmičenja “Nikad nije kasno“, Maja Marinković konačno je dočekala svoje čudo!

Prva pesma u karijeri koju za nju potpisuje Saša Milošević Mare konačno je nakon dugo najavljivanja, ugledala svetlost dana.

Pravo osveženje pop zvuka pod imenom “Čuda“ Maja je snimila u studiju kod čuvenog kompozitora i producenta, koji ju je tokom godinu dana učešća u šou veterana i ocenjivao, a zatim je urađen i predivan spot u njenom gradu, Vrnjačkoj Banji pod rediteljskom palicom Dušana Šljivića.

– Ovo je prvi spot koji snimam i kažu da sam dobra. Veoma sam ushićena i uzbuđena, srećna pre svega. Imam u očima suzice radosti. Zaista, ovo je ostvarenje sna- rekla je ona na dan snimanja koje je naravno ispratila naša redakcija što možete pogledati OVDE.

Nakon velikog finala, učešća na raznim festivalima i predstavljanju njene Banje na najlepšim mogući način, pesma je stigla kao kruna svega onoga za šta se zalagala.

Od momenta izlaska pesme komentari na Jutjub platformi ne prestaju da se nižu, i publika ujedinjeno kaže da se ovakav glas i pesma retko sreću u poslednje vreme.

– Hvala Bogu konačno nešto zdravo i dobro! Kvalitetan vokal, a žena je prava dama. Svaka čast– napisao je jedan od slušalaca.

U videu ispod pogledajte finalan produkt onoga za šta se Maja Marinković, princeza iz Vrnjače Banje, toliko dugo borila:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: T. Bogavac