Login/Registracija

Do sinoć mu je donosila SREĆU: Tikir pokazao AMAJLIJU iza koje se krije NEVEROVATNA PRIČA (VIDEO)

Kao pevač amater Predrag Dimitrijević Tikir zabeležio je neverovatan uspeh u takmičenju “Nikad nije kasno“ a svojim nesvakidašnjim talentom dogurao čak do polufinala.

Ipak zbog velike odgovornosti ali i treme koju nije uspeo da savlada u najvažnijem zadatku do sad, Tikir je po mišljenju stručnog žirija kiksnuo na sceni i zabaležio najlošiji nastup do sad.

– Ovu sam pesmu mnogo vežbao i bio siguran u nju ali izgleda da čovek nikada ne može da bude siguran. Izgleda da što se čovek više trudi i više voli da nešto bude kako treba, omane- priznao je takmičar.

Ali, ko radi taj i greši pa se tako takmičar ne obazire mnogo na propust koji je napravio na sinoćnom nastupu već još uvek grabi ka svom snu i ima velike planove za budućnost.

– Nisu me demoralisali komentari, jer sam navikao do sada samo na lepe. Znate, ja nisam pevač, i drago mi je da sam se družio sa ljudima ovde ako ništa drugo, i sigurno ću nakon takmičenja napraviti nešto– objansio je Tikir aludirajući na pesmu koju planira da snimi.

Kroz celo takmičenje Tikir je oko vrata nosio poseban detalj koji je malo ko primetio, ogrlicu sa priveskom potkovice a koja mu je sve do sada donosila sreću, te se još uvek nada u njenu moć.

– Kupio sam je pred prvi nastup u takmičenju, odabrao sam sam i do sada me je lepo služila, videćemo za dalje- kroz osmeh priča on.

Očekivanja za ulazak u finale nije imao, i samim dolaskom u ovaj šou program ostvario je jednu od želja, te je za kraj imao da poruči samo jedno.

– Ja sam prezadovoljan, mnogo mi je drago i mnogo sam srećan zbog svega što mi se desilo ovde- zaključio je Predrag.

Ceo intervju sa polufinalistom pogledajte u videu ispod:

Foto: E. Srdić/ Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac