Login/Registracija

Đanijeva supruga SABRALA UTISKE SA SVADBE: Otkrila u kakvom je ODNOSU SA SNAJKAMA, pa potkačila ćerku

Prošle nedelje održano je crkveno venčanje Đanijevog sina, nakon čega su se gosti veselili na svadbi za pamćenje.


Brojne poznate ličnosti upriličile su ovaj događaj, a sudeći po snimcima koji su kružili internetom neki su se i malo više opustili te je glavna zveda večeri bila Seka Aleksić koju niko nije očekiva da će ukrasti šou.

– Svi kažu da je bilo prelepo, jako veselo, nije bilo problema. Svima se ovim putem zahvaljujem što su nas ispoštovali. Seka kraljica, legenda je bila najveselija, čekam punoletstvo njenog sina da se revanširam. Od srca se veselila kao da je ona ženila sina, a ne ja – rekla je Slađa.


Trajkovići su po prirodi veseljaci pa su jedva čekali povod da okupe prijatelje i kolege sa kojima su podelili ovaj radostan trenutak.

– To je prvo naše veće veselje, imamo dosta prijatelja, familije, rođaka, najverovatnije su nam neki i promakli, nije ništa zlonamerno. Đani je u spidu, radio je, deca su to organizovala fantastično, ja sam pomogla koliko sam mogla – ističe Slađa u „Premijeri“.


Iako vlada mišljenje da su svekrve i snajke u večitom sukobu, kod njeih je situacija drugačija.

– Nije što su moje snaje, nego su stvarno divne. Moja ćerka Sofija je malo prgava, Bog neka joj je u pomoći. Sad je sve drugačije, ali neka hvala Bogu, ja sam srećna – dodaje Đanijeva supruga.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić