DIRLJIVO Nakon godinu dana od borbe sa kancerom, Jasna ponovo zapevala (VIDEO)

Pre godinu dana počela je njena borba protiv kancera. Usledile su brojne hemoterapije koje je Jasna Arnautović (48), finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“, stoički podnela, čak i kada je usled agresivne terapije izgubila svoju dugu kosu. Često je u trenucima pada energije i volje zahvaljivala Bogu što kraj sebe ima porodicu koja joj svaki dan izmami osmeh i daje neizmernu snagu da nastavi lečenje, ali priznaje da joj nije bilo do pesme. 

1e943823adf755658a7063f5e56f7923c0c14793

O svom oporavku redovno je obaveštavala svoje pratioce na društvenim mrežama, neretko se prisećala svojih nastupa iz takmičenja pevača veterana i sa svirki, a nedavno je podelila i fotografiju sa proslave rođendana kojom je pokazala da je njen osmeh jači i od opake bolesti (VIŠE O TOME OVDE).  A sada je svoje fanove iznenadila i obradovala snimkom na kom ponovo radi ono što najbolje ume,a to je da peva.

Jasna je nakon godinu dana pauze počastila sve svoje pratioce izvođenjem sevdalinke „Sećaš li se djevo bajna“, a komentari da je nedostajala kraljica narodne muzike i da je omiljena takmičarka šoua „Nikad nije kasno“ nisu izostali.

Poslušajte kako je Jasna izvela čuvenu sevdalinku. 

Podsetite se i kako je pevala dok se takmičila u „Nikad nije kasno“.

Autor: I. Ankić