Login/Registracija

DIJETA Ivane Selakov uz koju je SMRŠALA 13 kilograma: OTKRILA SVOJ JELOVNIK!

Pevačica Ivana Selekov ne krije da je uvek mučila muku sa viškom kilograma, a tokom trudnoće ugojila se 13 kilograma. Pevačica je otkrila i kako je uspela da dovede liniju u red i toliko da smrša.

– U trudnoći sam se ugojila 13 kilograma, ali nije to strašno. Znam da ima dosta žena koje se i više ugoje. Nisam pazila na ishranu jer mi je bilo bitno samo da moje dete bude zdravo. Dugo nisam mogla da dobijem dete, tako da kada sam ostala u drugom stanju, sebi sam dovolila da jedem sve što želim – rekla je pevačica za „Informer“.

Pevačica dodaje da je uspela da smrša zahvaljujući čuvenoj mesnoj dijeti.

– Skinula sam brzo kilažu kada sam postala majka. Zahvaljujući proteinskoj dijeti, gde se uglavnom jede samo meso i povrće, skinula sam sve suvišne kilograme. Hleb ne jedem uopšte, kao ni testo, krompir, grašak, slatkiše… Ma sve što mi je omiljeno mi je i zabranjeno. Ponekad pojedem neko voće, ali uglavnom samo pijem limunadu – ispričala je pevačica za koja je ponovo uspela da se ugoji, te je sada opet na istom režimu ishrane.

– Tokom korone sam se užasno ugojila. Nisam se kretala i od nervoze sam samo jela. Pridržavam se proteinske dijete i počinjem polako da gubim kilograme. Imam dosta i nastupa, zakazan mi je ceo jul i avgust, pa se dosta krećem i mršavim – kaže pevačica, koja priznaje da od teretane beži ‘ko đavo od krsta’.

– Mrzim da vežbam i samo dva puta sam u životu ušla u teretanu. Ja sam onaj tip osobe koja je večito na poštedi. Ne podnosim teretanu, ne volim da trčim, ma ništa od toga me ne zanima. Lakše mi je da promenim ishranu i pokazalo se da tako mogu da smršam.

Ovo je jelovnik Ivane Selakov

Doručak: Ćureća prsa sa salatom bez hleba

Ručak: Piletina ili bilo koje drugo meso i salata

Večera: Neka riba, uglavnom, pastrmka ili orada

Trik savet: Pijte neograničene količine limunade i obične vode. To je najbolje za izbacivanje masnoće iz organizma

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić