Login/Registracija

Detalji iz života Željke Jurišić koje niste znali: Oduvek je želela da postane pevačica, a radila je kao obezbeđenje

Pevačicu Željku Jurišić publika je imala priliku da upozna prvo u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ gde je ostvarila zapažen rezultat.

Iako je tada ostavila veliki utisak na žiri i publiku ipak nije uspela da stigne do same završnice takmičenja. Ona nije odustajala od svog muzičkog puta, pa se nekoliko godina kasnije pojavila u muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno“ gde je postala miljenica publike i gde ostavrila veliki rezultat.

Željka je u nekoliko svojih izjava medijima govorila da su njeni roditelji znali da će ona jednog dana biti pevačica, a u emisiji je ispričala i kako su došli do tog zaključka.

-Uvek sam govorila da ću biti pevačica, čak kada sam se rodila, kolega mog tate je doneo def i poklonio mu to. Tada mu je rekao, ovo je za tebe, rodila ti se pevačica – rekla je ona jednom prilikom.

Kroz ceo njen život prožimala se muzika kao primarno zanimanje i najveća ljubav, a pevačica je jedno vreme, upravo dok se takmičila u emisiji „Nikad nije kasno“ radila kao obezbeđenje u banci.

-Radim kao žaštitar u jednoj firmi – rekla je ona tada, a ova priča je posebno zaitrigirala Žiku koji nije mogao da veruje da baš ona čuva novac u banci.

Podsetimo, Željkin muzički idol i omiljena pevačica je Šemša Suljaković. Ona je u takmičenjima često pevala njene pesme, a nedavno je za Grand otvorila dušu i priznala da je očekivala veći podršku od nje dok se takmičila u šou pevača veterana.

-Da sam ljuta nisam, ali razočarana jesam. Mislim da je mogla samo malo više da me podrži u takmičenju, baš iz razloga što sam devedeset posto u takmičenju pevala njene pesme, ali šta je- tu je – rekla je ona nedavno.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković