Login/Registracija

Dejan Matić OVU PESMU NIKADA NIJE MOGAO DA OTPEVA UŽIVO, a razlog je pretužan!

Pevač Dejan Matić otkrio je da je snimio pesmu koju nikada uživo nije mogao da otpeva, a razlog je pretužan.


Pevač je numeru posvetio jednoj specijalnoj osobi, a tekst je toliko tužan pa ga emiocije uvek savladaju i spreče da ovu pesmu otpeva uživo.

– Pesmu ‘Amanet’ posvetio sam mom prijatelju i saradniku koji na žalost više nije sa nama. Sjajna je to pesma, ali bih voleo, iskreno, da nikada nije napisana. Nikada je uživo nisam otpevao, jednom sam probao i odustao – izjavio je Dejan.


Podsetimo, Dejan je poznat po tome da se često šali na svoj račun, a to je naučio od svog pokojnog kolege, čiji stil života i dan danas kopira.

– Veliki šmeker je bio Predrag Živković Tozovac i do smrti je bio šaljivdžija. Posle njegove smrti sam rekao da bih voleo samo da doživim te godine, ali da bude lepo do samog kraja, da mogu da popijem flašu vina, da se podružimo i da ispričam dobar vic. A posle na tom samom kraju da se svi okupe i da moji naslednici ispričaju vic kao što je njihov tata, i ja sam zadovoljan – istakao je Dejan za Grand online koji obožava viceve i iste često razmenjuje sa kolegom Banetom Mojićevićem.

– Volim da pričam viceve na svoj račun – rekao je Dejan, a jedan je ispričao i za Grand Online, što možete da poslušate u nastavku.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić