Login/Registracija

Dejan je doživeo peh tokom nastupa, a onda je na scenu izašla Anja Mit i pustila glas

Čim se pojavio u četvrtom krugu takmičenja Dejan Radovanović zvani Čiča izazvao je polemiku žirija. I dok su jedni govorili da mu pristaje nadimak, bilo je i onih koji su ga nagovarali da isti promeni.

„Ma, kakav čiča. On je dečko“, rekla je Nadica Ademov što je publika pozdravila aplauzom. Na to se nadovezala Anja Mit, koja je dodala da mu bolje pristaje nadimak Čiki, dok je Dragan Kojić Keba rekao da smatra da je Čiča odlično ime za estradu i da mu baš pristaje.

OD LOPTE DO MIKROFONA: Bio je deo reprezentacije Srbije, a onda je zavoleo muziku! (VIDEO)

Nakon polemike žirija oko nadimka, Dejan se konačno latio mikrofona i otpevao pesmu „Imati, pa nemati“, ali mu se tokom izvođenja desio peh, jer je u jednom trenutku zaboravio tekst.

„Predivna pesma, ti si tako to lepo doneo. Delovao si mi nadahnuto“, prokomentarisao je Keba, dok je Anja dodala: „U glumi kada zaboraviš tekst, to znači da se umetnik uživeo u ulogu“.

„To je meni nedopustivo“, našalio se Mare, a zatim dodao da je zaista bio sjajan, bez obzira što je zaboravio tekst pesme.

U drugom delu takmičenja Dejan je sa Anjom Mit izveo pesmu „Ja imam nekog, a ti si sam“, a žiri nije štedeo komplimente za oboje.

„Anja, ja sam stvarno prijatno iznenađen. Malopre si mi rekla da pevaš onako, a ti si bre razvalila upravo“, rekao je oduševljeno Keba.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić