,,Deco, ovo je rokenrol!“, Mijo oduševio sve prisutne, a pogledajte i koja velika promena mu se dogodila! (FOTO)

Miodrag Mijo Babalj probio je led večeras u emisiji drugog kruga, a već kako je kročio na scenu, primetili smo ogromnu promenu. Naime, prošlog puta Žika Jakšić obećao je Miju da će mu obezbediti novi ,,osmeh“ uz pomoć njegovog stomatologa Ljiljane. Obećanje je ispunjeno a Mijo je definitivno zadovoljniji sobom a kaže i da je pevanje mnogo lakše sa novim zubima. Žika je otkrio i da je Ljiljana stomatolog rekla: ,,On je mnogo dobar čovek a mene lično je ganuo tvoj potez tako da će Ljilja ovo da pokloni Miji“ što je oduševilo sve u studiju.

bea6c1ee36859cad606e141322141c05a4f67141

On nam je pevao pesme od grupe Smak ,,Satelit“ u samostalnoj izvedbi a zatim i ,,Daire“ uz podršku produkcije, naših pratećih vokala Mime i Gage.

,,Ja sam ostala bez teksta, nisam muzički stručnjak ali sam fascinirana“ rekla je Danijela Buzurović i zamolila kolege muzičare da prokementarišu.

,,Deco, ovo je rokenrol..Moram da budem iskren do kraja, ti si svetski format“ rekao je naš predsednik žirija Mare, dok je Šerif rekao da je oduševljen iako nije stručnjak za ovu vrstu muzike.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac