Login/Registracija

Danijelu su oduvek prozivali zbog kratke kose, ali ona NIJE HTELA DA SE MENJA! Ovako je pevačica izgledala pre 20 godina (FOTO)

Finalistkinja „Nikad nije kasno“ Danijela Stanković Kostić svojim talentom i originalnim izgledom kupila je publiku već u prvom krugu šoua veterana. Njena pojava je uvek izazivala kotroverzne komentare u njenom rodnom gradu Vranju iz kojeg nikada nije htela da ode i napusti svoj bend, iako je imala više poslovnih ponuda i prilika za to. 

Kako je i sama govorila, njena kratka kosa ljudima je uvek „upadala u oči“, a neobrojano puta je čula komenatre da nije normalna ili da je čak i bolesna. Danijela se nikada nije obazirala na zle jezike i nije imala nameru da promeni sada već svoj prepoznatljivi izgled, a to dokazuje i fotografija ispod nastala davne 2001. godine. 

Iste godine je nastala slika i sa Danijelinim suprugom na dan njihovog venčanja. 

„Uglavnom su svi šokirani kada me vide, ne očekuju da neko sa 42 godine, majka dvoje dece ima ovakvu frizuru. Ali ovo je moj izbor, ne isplati se baš uvek biti drugačiji, ali ako smo dosledni sebi, onda je to prava stvar”, rekla je jednom prilikom Danijela. 

Mi ne bismo ni mogli da je zamislimo drugačiju, a vi?

Foto: Privatna arhiva,
Autor: M.Jeremić