„Danas je prestalo da kuca srce najbolje osobe u mom životu“: Bivša veteranka podelila NAJTUŽNIJE VESTI (VIDEO)

8a5b5d7864557995e61c84d6448d45bb725ada9c

Bivša učesnica takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Kristina Vinčić oglasila se danas na društvenim mrežama i podelila tužne vesti.

Naime, njoj je preminula tetka koja joj se bila najveća podrška od najranijeg detinjstva. Kristina se od nje oprostila emotivnom porukom uz nekoliko fotografija koje su rasplakale njene prijatelje i pratioce.

-Danas je prestalo da kuca srce najbolje osobe u mom životu, a sa njom i jedan deo mog srca. Moja podrska, moja ljubav i sve najbolje u mom životu pored mog sina bila je ona. I sve što ja jesam sve je to zahvaljujući njenoj nesebičnoj ljubavi – počela je ona i prisetila se jednog od poslenjih razgovora čiji detalji kidaju srca:

Rekla si mi pre par dana: „Seko kako ću ja bez tebe, a pravo pitanje je kako ću ja bez tebe. Hvala ti od srca na svemu dok sam živa. O datumu sahrane obavestićemo familiju i prijatelje na vreme – napisala je neutešna Kristina.

Veteranka je nekoliko puta u javnosti isticala da joj je tekta bila najveća životna podrška, da ju je čuvala kao dok je bila mala, ali joj se našla kao vetar u leđa nakon razvoda koji je za nju bio bolan i težak.

Capture 1 29
Facebook/Kristina Vincic

Podseetim, Kristina je u takmičenju „Nikad nije kasno“ dogurala daleko. Iako nije uspela da se plasira u polufinale publika je pamti još uvek i seća se svih njenih maestralnih nastupa.

Foto: Facebook/Kristina Vincic,
Autor: A. Milinković