Login/Registracija

Danas je prava BOMBA, a pre par godina vodila je bitku sa kilogramima! „Jaka volja me je dovela do željenog cilja“

Miroslava Blagojević Beba privukla je veliku pažnju kada se pojavila u šouu „Nikad nije kasno“, gde je postigla veliki uspeh i stigla do samog finala popularnog takmičenja. Uspela je ono što mnogim pevačima godinama ne polazi za rukom, a to je da publiku osvoji i stasom i glasom i harizmom i energijom.

Međutim, malo ko zna da je do pre par godina ova finalistkinja imala problem sa viškom kilograma, a zahvaljujući velikoj upornosti i volji uspela je da svoju liniju dovede gotovo da savršenstva.


Po sopstvenom priznanju, godinama nije bila zadovoljna fizičkim izgledom, a 2016. godine je prelomila i napravila drastičnu transformaciju.

„Shvatila sam da je kranje vreme da se posvetim sebi i svom izgledu, sa kojim nikako nisam bila zadovoljna“, započinje svoju priču Miroslava i objašnjava da nije bilo lako da napravi prvi korak i počne sa posebnim režimom ishrane.

„Po prirodi sam veliki hedonista, tako mi je bilo veoma teško da se odlučim za takvu transformaciju. Ali kako sam generalno bila nezadovoljna svojim fizičkim izgledom, odlučila sam se za taj korak. Moram priznati da nije bilo nimalo lako, ali jaka volja me je dovela do željenog cilja“, priča Miroslava i objašnjava da je zahvaljujući specijalnom režimu ishrane uspela da za samo tri meseca liniju dovede u red.


„Odlučila sam se za hrono ishranu koja se pokazala kao pravi izbor. Iskreno, nisam se merila, ali sam po nekoj mojoj proceni izgubila oko 17 kilograma“, ponosno priznaje i dodaje da se posvetila i sportu i napornim treninzima. Motivaciju za mršavljenje i savršen izgled pronašla je u kik boksu.

“Taj sport povećava snagu i kondiciju, koje sa sobom nosi i povećano samopouzdanje kroz učenje samoodbrane. Pomaže toniranju celog tela i zatezanju svih mišića”, rekla je nedavno Miroslava u intervjuu koji je dala za naš portal, a koji možete da pročitate OVDE!


Razlika je više nego očigledna. A kako se vama dopada ova Miroslavina transformacija?

MIROSLAVA BLAGOJEVIĆ BEBA otkrila da osoba po kojoj nosi nadimak više nije među živima! (VIDEO)

Podsetimo se i njenog nastupa iz finala „Nikad nije kasno“.

Autor: I. Ankić