„DA MI NIJE MUZIKE, NE ZNAM KAKO BIH SVE PODNEO“: Stariji sin bolovao od leukemije, mlađi od cerebralne paralize, a on se hrabro IZBORIO sa životnim izazovima! (FOTO)

Takmičar Milan Rili dolazi iz Tivta i ima 45 godina. Ovaj hrabri gospodin proživeo je dve žitovne drame kada mu je prvi sin oboleo od leukemije u trećoj godini života, dok mlađi boluje od cerebralne paralize. Na sreću, stariji je uspešno prebrodio ovu opaku bolest, a mlađi se trenutno nalazi na lečenju u Novom Sadu. Milan redovno organizuje humanitarne koncerte kako bi sakupio dovoljno sredstava za njegovo lečenje.

Išao je u nižu muzičku školu, ali dalje nije nastavio da se školuje, a sebi zamera što nije bio istrajan u tome. Milica je pročitala da je Milan svojevremeno radio razne poslove i zaključila kako je jako vredan, ali ju je zanimalo zašto toliko voli muziku.

460e20390376441c9db394817300ecd729d048fc

„Da mi nije muzike ne verujem da bi sve nesreće u životu mogao tako stojički da podnesem“, odgovorio je takmičar i dobio gromoglasan aplauz. Milan se predstavio pesmom Zdravka Čolića „Živiš u oblacima“ sa kojom je na jednom takmičenju već osvojio prvu nagradu i dobio automobil na poklon.

„Otpevao si na svoj način, pomalo u rokerskom stilu. Uživao sam, čestitam ti“, rekao je Boško. „Imam za tebe jedan savet. Sledeći put se raspevaj pred nastup, jer si na početku pesme bio malo zatvoreniji. Drago mi je što si se prijavio, jer mislim da će ti ovo biti još jedna pobeda u nizu“, rekao je Mare.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić