Login/Registracija

DA LI SU IM PREDVIDELI SUDBINU? Ovako je ŽIRI GOVORIO O POBEDNICIMA nakon prvog pojavljivanja

U najemotivnijem šou veterana „Nikad Nije Kasno“, mnogi su ostvarili svoje snove, a ove godine trijumfovala su tri neverovatna izvođača o kojima je konačan sud donosila publika putem Fejsbuka, SMS glasova, ali i stručan žiri.


Dubravko Biondić Duba, Boban Canevski i Amer Čengić Čenga iz kruga u krug emitovali su neverovatne emocije sa velike scene kojima su dotakli srca publikei žirija što ih je odvelo do finala i pobede. 

Borba za laskave titule trajala je deset meseci, a nakon što su se slegli utici odlučili smo da se vratimo na početak i prisetimo kako su se pobednici predstavili u prvom krugu takmičenja.


Još kao dečak, Dubravko je spoznao ljubav prem amuzici koju je gajio i tokom odrastanja, kada je kao tinejdžer osnovao bend sa kojim je nastupao na različitim proslavama. Usled problema sa glasnim žicama, morao je na čak dve operacije, a iako mu lekari nisu oredviđali da će moći opet da peva, ljubav prema ovom poslu bila je toliko jaka da ga je izlečila, a on se danas može pohvaliti i statuom pobednika.

U prvom krugu pevao je numeru „Na njenom venčanju“, koja je kao i sve Šabanove pesme izuetno zahtevna, a žiri je ostao oduševljen.

– Uhvatio si se za tešku pesmu i svaka čast što nisi kalkulisao i došao sa nekom „ninanana“ pesmom. Mislim da ćeš biti sve bolji– objasnio je Braja.

– Kada se ljudi odluče za tešku kompoziciju, ako što je ova, bude im teško u refremu, a ti si tu bio najsigurniji i ja ti čestitam– poručio je tada Mare.


Nakon što je učestvovao u „Zvezdama Granda“, Boban Canevski odlučio je da okuša sreću u „Nikad Nije Kasno“ i sudeći po rezultatu i popularnosti koju je stekao to je bio dokaz da se sve dešava onda kada treba, a ne kada smo mi zamislili.


Za svoje prvo predstavljanje odabrao je numeru „Tajno moja“ , koju je toliko emotivno izveo da Žika nije mogao da prestane da ga bodri rečima: „Bravo majstore“, a komplimenti nisu izostali niod strane žirija.

– Čovek ozbiljno radi svoj posao. Nisi slučajno izabrao ovu pesmu, leži ti i jedva čekam da čujem druge tvoje interpretacije – prokomentarisao je Saša Milošević Mare, a sa njegovim izlaganjem složila se i Zorica Brunclik.

– Imaš veliki teret što si iz Makedonije, tako da svaki put moraš da budeš sve bolji i bolji – posavetovao ga je Dejan Petrović, što je Canevski kasnije i opravdao.

Čim je kročio na veliku scenu „Nikad Nije Kasno“, Amer Čengić Čenga jasno je stavio do znanja da je došao sa velikim ciljem. On je objasni kako za njega broj 21 ima simbolično značenje, a je i godina u kojoj se prijavio za ovaj šou.


U skladu sa tim izveo je pesmu „21 vek“.

– Tvoj scenski nastup, tvoje pevanje, svaka čast- oduševljeno je komentarisao Enes Begović.

– On je oduvao, ti si takav šmeker. Kad sam te videla mislila sam da si mnogo mlađi, bio si mi kao neki čudak- jasna je bila Tanja Savić.Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić