Login/Registracija

Da li se sećate NAJDEPRESIVNIJE takmičarke? Sanja se promenila i danas ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Pre samo nekoliko godina Sanja Živković, poznatija kao Caca, doživela je najveći životni poraz, razvod od dugodišnje ljubavi iz mladosti koji je veoma teško podnela, zbog čega su je svojevremeno u takmičenju „Nikad nije kasno“ prozvali najtužnijom učesnicom. 


Iako je pred njom bila uspešna karijera koju je započela na Muzičkom konzervatorijumu u Austriji, nakon bolnog rastanka pala je u depresiju, ali je sve vreme maštala da jednoga dana ostvari svoj san da zapeva na velikoj sceni. 

–  Bila je to teška anksioznost koja dovodi do dna. Samoj sebi sam napravila pakao od života. More suza sam isplakala u svom životu i to nikako da stane, kao da su još neke reke i rečice potrebne da svu svoju patnju pustim – govorila je tamičarka nakon prvog pojavljivanja u emisiji „Nikad nije kasno“, otkrivši tada da je hipersenzibilna i da se godinama stidela toga.


Često je isticala da je zapostavila svoju dušu i da je uvek bila tu za sve, osim za sebe samu, nakon čega je počela da se bori sa depresijom. Vremenom je naučila da se nosi sa tim, njena depresija bivala je sve manja, a nakon poslednjeg pojavljivanja u takmičenju uspela je da se u potpunosti izleči. 

– Ne želim da se vraćam u prošlost, idem samo napred. Trenutno sam na neko nivou transformacije gde iz jednog nivoa svesti prelazim u drugi. Sve što dolazi u moj život prihvatam otvorenih ruku. Presrećna sam i prezahvalna za sve – pohvalila se pre samo tri godine pred samo finale takmičenja. 


Nedavno je priznala da joj se život promenio onog trenutka kad je svoje davnosanjane želje iz mladosti ispunila ušavši u samu završnicu šoua veterana, ali i kada se ponovo zaljubila.

– U takmičenju sam dala sve od sebe. Najzahvalnija sam žena na svetu, najsrećnija sad ovako kako jeste, sve ostalo prepuštam univerzumu – rekla je nakon završetka takmičenja i ubrzo kao da je nestala sa scene. Međutim, iako je nije bilo u medijima, Sanja je vredno radila na sebi, kao i na svojoj karijeri.

Pobedila je depresiju i anksioznost, poradila i na svom fizičkom izgledu, zbog čega su joj mnogi prijatelji i fanovi poručili da izgleda bolje nego ikad. 


Nedavno je nekoliko njenih novih fotografija osvanulo na društvenim mrežama na kojim ne skida osmeh sa lica, a sudeći po opisu u pripremi je i nekoliko novih muzičkih projekata.

BONUS VIDEO

Foto: Z.K.Munja/Fejsbuk,
Autor: I. Ankić