Login/Registracija

DA LI MOŽE ORIGINALNIJE? Podrška takmičara otkrila detalje NEVEROVATNOG PUTA: „NISU NAM VEROVALI“ (VIDEO)

Takmičar šoua „Nikad nije kasno“ Slaviša Korać može se pohvaliti prijateljima koje bi svako poželeo. Da im za drugara ništa ne pada teško svedoči predivan gest koji su mu priredli na samom snimanju emisije. Naime, u studio su stigli pravo iz Nemače i to ni manje ni više nego biciklama kojima su prešli neverovatnih 1800 kilometara.

– Ovo je četrnaesti dan kako smo putovali. Na tu ideju smo došli kada je bila korona, pošto smo tada kupili bicikle. Kako je Slaviša prolazio iz kruga u krug tako se i rodila ideja. Mnogi nam nisu verovali da ćemo to da uradimo- objasnil su  za Grand Online, a kako je i Slaviša priznao nije se ni on nadao.


Ovaj gest iznenadio je sve prisutne koji su njihov gest pozdravili gromoglasnim aplauzom, a ono što je nabitnije odustajanje im nijednog momenta nije bila opcija.

– Baš sam bio umoran poslednja dva dana, ali odustajanje ne! Preforsirali smo se jer smo u cugu vozili 165 kilometara, sada nam treba dva, tri dana odmora- rekla je Slavišina ekipa.


Nakon ovakvog spektakla nema sumnje da Korać nosi samo najlepše uspomene iz Žikinog šoua, međutim još jedno iznenađenje usledilo je od predsednika žirija koji smatra da je Slaviši mesto u top pet.

– To je baš veliko iznenađenje i drago mi je veoma što sam to čuo. Ne moram biti u top pet, neka budem u top 12 u fnalu, to će za mene biti dovoljno.  Od početka mi je bilo bitno da sebe lepo predstavim i da ljudi kažu da sam dobar pevač, to mi je bio jedini cilj. Ovo što sam uspeo do sada je iznad mojih očekivanja- tvrdi takmičar.

A šta će Slavišini prijaelji uraditi ukoliko se nađe u finalu takmičenja saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović