Login/Registracija

Da li je ovo NAJENERGIČNIJA TAKMIČARKA? Ne gasi se ni kada spava, a Keba zbog nje poslao VAŽNU PORUKU

Sanela Sejdić (44) iz Zavidovića tvrdi da se „pali“ ujutru kada ustane i „gasi“ pred spavanje, a nekad čak ni tad i da se ljudi uvek pitaju odakle joj toliko energije.

Oduvek je privlačila umetnost. Kao devojčica je želela da bude balerina, zatim glumica i na kraju pevačica. Ipak, danas je konobarica i u ugostiteljstvu je već 20 godina, a pevanjem se bavi poslednje dve godine koliko joj posao dozvoljava.

f53da7bdb2e74978ba280c4ee45e7e34ea478f06

Otkrila je kako je jedva čekala da ispuni starosnu granicu kako bi se prijavila za ovu emisiju, a njen suprug iako je isprva nije podržao, ali kada mu je saopštila kako će učestvovati promenio je svoje mišljenje.

U skladu sa njenim veselim temperamentom za svoje prvo predstavljanje odabrala je numeru „Ljubi me Šabane bre“.

– Fanstastično je.Ti si imala i koreografiju koja je bila priklada uz ovu pesmu. Nisi se ni zadihala. Pevaš kao neko ko peva ceo život. Ja sam prijatno iznenađen– pohvalio je Mare.

– Imate zaista jednu visoku energiju koju nema veliki broj ljudi. Čestitam što niste dozvolili nikome da vas ugasi do sad i samo napred– poručila joj je Ana.

2cfa2d4b0439736b6eb24b6ef59721d83f63ef92

– Ja sam stvarno prijatno iznenađen interpretacijom, nisam očekivao. Rođena je Sanela kao veselo srce i njoj tuga ne može ništa neka to bude poruka za sve nas– zaključio je Keba.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić