Login/Registracija

Da li će ŽIKA USPETI DA GA OŽENI? Otvoren novi konkurs, takmičar u čudu: „Ajde i to da vidimo!“ (VIDEO)

Svoje muzičko umeće i sjajnu energiju na velikoj sceni „Nikad Nije Kasno“ pokazao nam je i Branislav Dabić iz Smedereva.


Još kao dete pokazivao je ljubav prema muzici, a čak ni jedan nemili događaj ga nije sprečio da odustane.

– Počeo sam da se bavim muzikom kao mali, već u drugom razredu upisao sam muzičku školu, ali sam u četvrtom razredu otkinuo jagodicu na prstu ruke i morao sam da napravim pauzu. U osmom razredu samponovo počeo da sviram gitaru– ispričao je takmičar za Grand Online.

Bio je i član jednog popularnog benda, međutim njegovi snovi se nisu ostvarivali na način na koji je on zamišljao, i tada odustao od pevanja.

– Prestao sam da se bavim muzikom zato što je došlo do prezasićenja. Muzika je prestala da bude ono zbog čega sam počeo, a to je ljubav i postala je posao– objasnio je Branislav.


Tvrdi da je njegov život bogat kolaž svega i svačega. Bavio se različitim poslovima, nekoliko godina je proveo u inostranstvu, ali još uvek se nije oženio.

Naravno, voditelj i autor emisije, Žika Jakšić nije ostao imun na ovu činjenicu pa je otvorio novi konkurs kako bi mu pronašao suprugu.

– Da, ajde da vidimo i to (smeh). Ja nisam nikad bio u fazonu da mi neko provodadžiše, ali nisam zatvoren. Slobodnog sam duha i širokog shvatanja tako da ako se nešto desi, ja sam tu da prihvatim ili odbijem– iskren je bio takmičar čiji ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: S. Čumić