Login/Registracija

„ČUDA“ UČINILA SVOJE: Prestižna NAGRADA završila u rukama bivše finalistkinje „Nikad nije kasno“

Nakon što se proslavila u takmičenju „Nikad nije kasno“ Maja Marinković nastavlja da niže uspehe te se pohvalila još jednom nagradom koja je stigla na njenu adresu.

Nedavno je objavila svoj prvi singl „Čuda“ koja je za kratko vreme pokupila sve simpatije publike i otvorila joj put ka uspešnoj pop karijeri.

– Ovo je nagrada za radijski pop hit! Hvala na pozivu da učestvujem u radijskoj manifestaciji Sokobanje, 185 godina organizovanog turizma, na kojoj sam nastupala na pop koncertu. Na svetski dan muzike i tačno tri meseca od objavljivanja moje pesme i spota sam dobila ovu nagradu. Srećna sam što sam nagrađena titulom i to odlične pop pevačice- ponosno je istakla pevačica.

Iako se može pohvaliti sjajnim glasom i snalaženjem u svim muzičkim žanrovima, Maja ne krije da ćeli da ostane dosledna pop stilu u kome se najbolje oseća.

-Ne mogu da pevam nešto u čemu se ne osećam dobro. To ne znači da ja dobru narodnu muziku ne volim, klasiku ili duhovnu, ali prosto rasla sam uz evergrin, pop, festivale i to je ono što ja jesam- tvrdi Maja.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović