Login/Registracija

„Crveno obuci, nek’ sluti na radost“, Ceca zasenila stajlingom, nebo se razvedrilo! (VIDEO)

Foto: Filip Pavlović

Članica žirija „Zvezde Granda“ Ceca Ražnatović došla je danas u Grandov studio na snimanje emisije „Nikad nije kasno“ sa novom frizurom na kojoj su dominirale šiške koje su padale do ivice očiju, dok su pramenovi išli bočno do sredine obraza stvarajući glamurozni luk koji je prikladan kako za večernje tako i za popodnevne i dnevne prilike.

Foto: Filip Pavlović

Ceca je za ovu priliku ponela crveni kratki kaput sa sjanim tačkastim ukrasima, ispod kojeg je bila haljina. Čitav stajling bio je upotpunjen crnom pismo tašnom, a na nogama je ponela crne sandale sa otvorenim prstima uz trendi čarape u istoj boji koje su se sjajno uklapale.

Pevačica nije skidala osmeh sa lica, a iako je mnoge zanimalo kako se opredelila za današnju odevnu kombinaciju pevačica se samo zagonetno osmehivala.

„Sjajan izgled“, „Kako je pokidala“, „Frizura je top“, „Vrh po ovom hladnom danu“ neki su od komentara koji su se mogli čuti među okupljenima dok je ulazila u studio.

Podsetimo, iako je ovoga puta bila nedorečena Ceca je nedavno pred našim kamerama iskreno govorila o modi i obačenju, a priznala je i ko joj najviše pomaže oko spremanja za snimanja emisija.

Za moj stajling pobrinula se moja sestra i moja Anastasija. Moram da priznam da je jako teško uvek biti inovativan i drugačiji. Stalno imam snimanja, više ni sama ne znam šta sve nisam obukla – objasnila je tada pevačica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić