Login/Registracija

Čik pogodite o kome je reč: Mnogi su njenu lepotu poredili sa Barbarom Strejsed (FOTO)

barbi

Makedonku Barbaru Jakovlevsku iz Skoplja zavoleli ste tokom takmičenja u emisiji „Nikad nije kasno“ gde je pokazala svoj raskošni muzički talenta, ali i lepotu.

Za nju su govorili da liči na holivudksu glumicu i pevačicu Barbaru Strejsed, pa su je mnogi i zvali makedonskom Barbarom Strejsed, a sada je veteranka na svom Instagram profilu pokazala fotografiju iz mladosti koja upravo to i dokazuje.

-Davno, davno je bilo to – napisala je Barbara u opisu fotografije na kojoj sa kratkom kosom i bujnim dekolteom pozira u društvu priojateljice dok su se komplimenti na račun njenog izgleda samo nizali ispod fotografije.

6ca7473b 022f 435a b469 b8ad2a1d2193 1

Podestimo, Barbara je svojevremeno u razgovoru za Grand online otkrila anegdotu,. Naime harizmatičnoj pevačici jednom prilikom prišla je holivudks azvezda misleći da razgovara sa Barbarom Strejsed.

-Desilo mi se jednom da mi je pevač Bobi Farel iz grupe Boney M tokom jedne posete Makedoniji prišao na svadbi na kojoj sam se i ja zatekla i rekao samo Barbsara Strejsed, a ja sam mu na to odgovorila makedonska. Pa dobro, imamo slične usne. Volela bih da pevam kao ona – izjavila je veteranka, a objava na Instagram profilu definitivno dokazuje da njih dve zaista veoma liče.

bar
Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk