ČIK POGODITE KO JE NA FOTKI: Osvojila vas je emocijom, a žiri je nazivao ENERGETSKOM BOMBOM

Sladjana Lacku Spirovski

Na njen šarm tokom učešća u prethodnoj sezoni popularnog šoua „Nikad nije kasno“ apsolitno niko nije ostao imun. Iz nedelje u nedelju osvajala je publiku svojim glasom, ali i neverovatnim smislom za humor.

„Ona unese tako dobru energiju. Ovaj poziv nije sam pevanje i sviranje, a ti imaš tu harizmu kojom prenosiš ljudima svoju emociju”, “Mi otkačimo kada vi pevate”, „Ti si energetska bomba”, samo su neki od komentara žirija koje je sa osmehom prihvatala tokom deset meseci borbe.

lacku spirovski

Više od dve decenije je vlasnica knjižare u kojoj radi, međutim Žikina emisija joj je promenila život iz korena i omogućila da sebe prikaže u drugačijem svetlu.

– Nisu gledali na mene kao na nekoga ko ume ovako lepo da se obuče i ponaša, jer ja ipak u kafani malo drugačije nastupam. Jedno je kafana, a drugo je televizija i scena, tako da je retko ko imao priliku da me vidi baš ovako tip top sređenu- priznala je za Grandov portal.

sladjana lacku spirovski1 1

Nedavno je najavila duet sa kolegom iz takmičenja, a jedna od najvećih želja koju se nada da će ostvariti u skorijoj budućnosti je da snimi pesmu sa sinom koji danas važi za veoma populanog repera.

lacku sppirovski 3

Ukoliko niste prepoznali o kome je reč, mi ćemo vam otkriti. U pitanju je simpatična Slađana Lacku Spirovski!

429cbc109957c01ddf56788783d1f0f331f91978
Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović