Login/Registracija

Ćerka Mire Škorić je DOKTORKA U KOVID BOLNICI, pevačica priznala da joj ovo najteže pada

Ćerka Mire Škorić radi kao doktorka u kovid bolnici u Batajnici, a pevačica je sada objavila sliku svoje naslednice i uputila joj reči podrške.

– Želim ti mirno dežurstvo anđele moj – napisala je pevačica.

Podsetimo, Mira je ćerku Milicu dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem, a nedavno je priznala da je zabrinuta zbog situacije sa koronom i da se sa svojom naslednicom već neko vreme viđa samo na distanci.

– Stvarno više nemam snage, prosto ne mogu da primim lepu ni tužnu vest, bila sam slomljena raznim, od bolesti, pa tako dalje, ali ovo što se sada dešava je pakao. Ljudi, nosite maske, tri puta sam vakcinisana, moje dete je već u Batajnici treći put po 21 dan, tri nedelje, ona je doktor, radi tamo – rekla je Mira i dodala:

– Odvojena sam od nje zato što se ona plaši da ne zarazi mene, da se ona ne zarazi, ona je tamo maksimalno zaštićena, ali opet… Ono što ja čujem od nje, gledam koliko se ona bori, koliko je jaka, šta da kažem, treba da se čuvamo, ovo neće da stane to tako, nema opuštanja.

– To je njeno zanimanje i njen poziv, ali teško mi je, brinem se. Viđamo se na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, nema ništa – rekala je Mira.

Inače, Mira vrlo retko eksponira svoj privatan život u medijima i malo ko je znao kako njena ćerka izgleda kao i to čime se ona bavi.

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: D. Bukovčić