Login/Registracija

Brat mu je poznati muzičar, ali njegova životna priča je veoma EMOTIVNA! Pogledajte zašto je rasplakao Aca Pejovića (FOTO)

Jedan od interesantnijih i emotivnijih nastupa u prvom krugu šoua „Nikad nije kasno“ imao je Damir Hasanagić (50) iz Kopra. On je u emisiji ispričao da se ceo život bavi muzikom, ali se našalio i rekao da nije nikakav muzičar, s obzirom da svira više instrumenata ali nijedan dobro. Inače, njegov rođeni brat je poznati muzičar iz Slovenije, a učešćem u takmičenju Damir želi da za njega zna ceo svet.

Damir je ispunio svoju želju da se pojavi u takmičenju pevača veterana, a posebna podrška bile su mu supruga i ćerka, koja inače pohađa školu za decu sa posebnim potrebama. Inače, Damir ima četvoro dece, a večeras je njegova podrška bila samo Lajla, koja je u razgovoru sa Žikom Jakšićem rekla da joj tata često peva i da je ponosna na njega.

„Lajla je dete sa posebnim potrebama, molim jedan aplauz za hrabru devojčicu koju je došla večeras da podrži tatu“, rekao je Žika, što je publika pozdravila ovacijama i na taj način za malo rasplakala takmičara.

U takmičarskom delu predstavio se pesmom “Danas otvaram oči” od “Bijelog dugmeta” kojom je uspeo da fascinirala i žiri i publiku. Nakon završetka nastupa njegova ćerka Lejla pritrčala je tati, što je raznežilo sve u studiju, posebno Aca Pejovića kog je ova scena posebno pogodila.

“Kupili ste me. Svaka čast”, rekla je Anja Mit, dok mu je Saša Milošević Mare čestitao na sjajnom nastupu.

“Vidi se da si se borio zbog dece. Ja nisam neki plačljivko, ali malo je falilo. Hvala ti puno što postojiš”, rekao je Aco Pejović sa suzama u očima.

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić